Spor Talisca çok büyük bir acıyı herkesten sakladı!

Talisca çok büyük bir acıyı herkesten sakladı!

Paylaş
Talisca çok büyük bir acıyı herkesten sakladı!

Beşiktaş'ın bu sezon başarısında büyük pay sahibi olan Anderson Talisca, yaşadığı zor günleri kimseye belli etmedi

Sezon başında Benfica’dan kiralandığında kimsenin onun hakkında hiçbir fikri yoktu... Adını ilk kez duyanlar çoğunluktaydı ama sol ayağının müthiş olduğu ve hatta ‘yeni Rivaldo’ yakıştırmaları da yavaş yavaş kulaktan kulağa yayılıyordu. Sezon başladığında herkese kim olduğunu gösterdi Anderson Talisca...

Mesafe tanımaksızın attığı şutları ve golleri ile gözlerimizin pasını silen Brezilyalı oyuncu, şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu ancak bu başarıya ulaşırken de çok büyük bir acıyı sakladı.

Talisca’nın annesi İvone Da Silva kanser hastasıydı ve o, bu sırrını kimseyle paylaşmadı.

Bu yükü tek başına taşıyan ve takımın da etkilenmemesi adına içini hiç kimseye dökmeyen yıldız oyuncunun bu durumu ligin sonlarına doğru ortaya çıktı. Gerçek ortaya çıktığında da yöneticiler, teknik heyet ve takım arkadaşları Talisca’nın her anında yanında oldu ve moral verdi.

KUPA TÖRENİNE KATILMAYACAK


Annesinin hastalığını gizleyen Talisca’nın bu durumu takdir edilirken, teknik direktör Şenol Güneş de öğrencisine Osmanlıspor maçı öncesinde ülkesine gitmesi için izin verebileceğini söyledi. Yıldız oyuncu da teşekkür ederek bu teklifi kabul etti. Talisca kupa törenine katılamayacağı için bugün yapılması gereken şampiyonluk poster çekimi de erkene alındı ve dün öğlen saatlerinde gerçekleştirildi. Dün sabaha karşı İstanbul’a gelen Siyah-Beyazlı futbolcular ve yönetim bu nedenle apar topar çekim için Ümraniye’ye gitti.


Şampiyon Beşiktaş poster çekiminde buluştu


Habertürk





Haberin Devamı