Spor ‘Talisca’nın parası ödendi!’

‘Talisca’nın parası ödendi!’

Paylaş
‘Talisca’nın parası ödendi!’

Brezilyalı oyuncunun kiralama bedeli olan 2 milyon Euro’nun, Beşiktaş tarafından ödendiği öğrenildi. Lisans için gerekli evrakları bekleyen Siyah-Beyazlılar, sıkıntının Benfica ile paranın yatırıldığı banka arasında olabileceğini belirtti.

Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor karşılaşması öncesi Anderson Talisca’nın lisansını çıkartmak için elinden geleni yapıyor. Süper Kupa finali öncesi Talisca’nın lisansının maça yetişmemesi, bonservisini elinde bulunduran kulübü Benfica’nın gerekli olan evrakları Beşiktaş’a göndermemesiydi. Başkan Fikret Orman, Jeremain Lens’in imza töreninde bu konuyla ilgili olarak, “FIFA’dan lisans için gerekli olan belgeleri alacağız. Benfica gibi bir dünya kulübünün böyle hareket etmesi yanlış” ifadelerini kullanmıştı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR


Portekiz cephesi, kendilerine 2 milyon Euro’luk kiralama bedelinin yatırılmadığını belirtirken, Kartal’ın kurmaylarından alınan bilgiye göre ise bu para Benfica’nın banka hesabına yatırıldı. Beşiktaş, “Ödemeler zamanında yapıldı. Muhtemelen sıkıntı Benfica ve banka arasında olabilir” diyerek, evrakları beklemeye başladı. Yaşanan sıkıntının, cuma gününe kadar çözülmesi bekleniyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler de tüm hızıyla sürüyor.

Fanatik

Haberin Devamı