Magazin Tam 5 memesi var!

Tam 5 memesi var!

Paylaş
Tam 5 memesi var!

People Dergisi tarafından '2011 yılının yaşayan en seksi erkeği' seçilen ABD'li aktör Bradley Cooper, Ellen DeGeneres şovda kendisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu

37 yaşındaki oyuncu vücudunda 5 meme olduğunu açıkladı. Cooper, ünlü talk şovcu Ellen DeGeneres ve izleyicilerin bakışları arasında vücudundaki fazladan 3 meme ucunu gösterdi. Bunlardan biri iki memesinin yanında göğsünde, biri kolunda ve bir diğeri ise bacağında yer alıyor. Doğuştan olan bu durum, ciddi bir sağlık sorunu teşkil etmelz. Estetik olarak rahatsızlık yaratan bu durum, lokal anestezi altında fazla meme başı dokusunun çıkarılmasıyla giderilir.

Katıldığı Ellen DeGeneres şov'da üstünü soyarak, vücudunda bulunan 5 meme ucunu gösterdi. Cooper'ın bu sırrı ortaya çıkarken, hayranlarını da şaşırtmış oldu. Göğüslerinin üzerinde toplam 3 meme ucu bulunan Cooper, memelerinin bununla kalmadığını, bir tane kolunda, bir de bacağında meme ucu olduğunu belirterek onları da gösterdi.

37 yaşındaki aktör meme uçlarını gösterdikçe, hem DeGeneres hem de stüdyodaki konuklar bir anlık suskunluktan sonra şaşkınlıklarını gizleyemedi.




Haberin Devamı