Türkiye (Son Dakika) Tam boğuldu derken...

Tam boğuldu derken...

Paylaş
Tam boğuldu derken...

Aşiyan'da gözlerden kaybolan ve boğuldu sanılan genç yaklaşık 3 saat sonra 5 kilometre uzaklıktaki Beylerbeyi'nden kıyıya çıktı

Beşiktaş Aşiyan'da arkadaşları ile serinlemek için denize giren 18 yaşındaki Hakan Yücel, gözlerden kayboldu. Boğulduğu düşünülen Yücel için ekipler alarma geçti. Herkesin ümidi kestiği Yücel, yaklaşık 3 saat sonra 5 km uzaklıktaki Beylerbeyi'nden kıyıya çıktı.

Meciyeköy'de bir restoranda motokurye olarak çalışan Hakan Yücel, bir grup arkadaşıyla denize girmek için Aşiyan'a gitti. Saat 10.00 sıralarında denize giren Hakan Yücel bir süre sonra gözlerden kayboldu. Arkadaşları Yücel'in kıyıya çıkmaması üzerine polisi aradı.

Hem denizden hem kıyıdan yapılan aramalara rağmen bulunamayan Yücel'in boğulduğunu düşünen polis, balık adamlardan yardım istedi. Endişeli bir şekilde bekleyen arkadaşları, aramalar sürerken saat 13.00 sıralarında Yücel'in telefonla kendilerine ulaştığını polise bildirdi. Kilometrelerce yüzen Yücel, Boğaz'da geçen onlarca tanker, sürat motoru ve gemiye rağmen akıntıya kendini bırakarak Üsküdar Beylerbeyi sahilinde sapa sağlam kıyıya çıkmayı başardı.

Bir motorla bulunduğu yerden alınarak tekrar Avrupa yakasına getirilen Yücel, basın mensuplarına, “Kan kaynaması. Deli bir şeyler yaptım gittim. Gençlik, kan kaynayınca böyle oluyor" dedi. Yücel, daha sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü

Haberin Devamı