Bilim - Teknoloji Tam Faktoring, yoluna Tam Finans adıyla devam edecek
Paylaş
Tam Faktoring, yoluna Tam Finans adıyla devam edecek

Tam Faktoring, yoluna Tam Finans adıyla devam etme kararı aldı. 30 kişilik Ar-Ge Merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürünleri, müşterilerine saniyeler içinde hizmet verebilme ayrıcalığı, istikrarlı büyüme çizgisiyle sektörde fark yaratan Tam Finans, esnaf ve KOBİ’lerin finansal ihtiyaçları için her zaman onların yanında yer alıyor.

Sekiz yıl önce kurulan Tam Finans’ın 25 farklı kentteki 38 şubesi, 10 mobil ekibi, 400’ün üzerinde sahada olmak üzere 600+ kişilik ekibi, 3,1 milyar TL cirosu ve 1,2 milyar TL aktif büyüklüğüyle sektörün en büyük şirketi olduğunu vurgulayan CEO Hakan Karamanlı, konuyla ilgili şunları dedi: “Bizim odak noktamızda, sanayinin gerçekten en alt düzeyinde faaliyet gösteren KOBİ’ler, esnaf ve küçük işletmeler yer alıyor. Müşterilerimizin yüzde 60’ı banka müşterisi değil. Bu işletmelere, faturalı alacakları karşılığında, herhangi bir bilanço büyüklüğü ya da ciro kriterine bakmaksızın faktoring hizmeti veriyoruz. Müşterilerimiz kesinlikle önyargı ile bakmıyoruz, sektör başta olmak üzere hiçbir genelleme yapmıyoruz. Arkadaşlarımız kapı kapı dolaşıp, bu işletmelerin ayağına kadar giderek, nakit ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyor. Sektörümüzde bizim gibi bir başka kuruluş daha yok! 8 yıl gibi kısa sayılacak bir geçmişte, 110 bin firmayla iş yaparak müşteri sayısında açık farkla lider konumuna geldik."

Haberin Devamı

Tam Finans’ın pandemi döneminde de hız kesmeyerek büyümesini sürdürdüğünü belirten Karamanlı, “Şirket olarak istikrarlı bir büyüme çizgimiz var. Bu çizgi, pandemi döneminde de bozulmadı. 2019 yılında 4, bu yıl içindeyse 2 yeni şube açtık. 2020 yılını yüzde 25 büyümeyle kapatacağız.” dedi.