Magazin Tamer Karadağlı: Kadınlarla artık cebelleşmiyorum

Tamer Karadağlı: Kadınlarla artık cebelleşmiyorum

Paylaş
Tamer Karadağlı: Kadınlarla artık cebelleşmiyorum

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Oyuncu eski eşi hakkında "Boşanalı 13 yıl oldu zaten. Hâlâ her gün görüşüyoruz, konuşuyoruz" dedi.

Tamer Karadağlı (52) karantina günlerinde Anadolu Ajansı’na röportaj verdi. Kızı Zeyno, eski eşi Arzu Balkan ve mesleğine dair konuştu. Tek derdinin 14 yaşındaki kızı Zeyno ile anı biriktirmek olduğunu belirten Tamer Karadağlı şunları söyledi:, “Birlikte çok eğleniyoruz. Fikirlerine de bayılıyorum. Ben mi onu büyütüyorum, o mu beni belli değil. Bazen sosyal medyada paylaştığım şeylerle dalga geçiyor, ‘Baba ya çok kıro bu, kaldır onu’ diyor. Giydiklerime karışıyor. ‘Zeynocum senin baban çok ünlü biri dikkatli ol’ diye şakayla uyarıyorum, ‘Saçmalama ya of’ yanıtını veriyor.” Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen oyuncu, “Kadınları hangi erkek anlamış ki, ben anlayayım? Sadece cebelleşmemeyi öğrendim artık. Yaş ilerledikçe hayata yumuşak ve tebessümle bakıyorum. Anlaşamadığım kişiden de uzaklaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Eski eşim ile her gün konuşuruz’

Tamer Karadağlı 30 Kasım 2002’de nikah masasına oturduğu Arzu Balkan’dan 2 Temmuz 2006’da boşanmıştı. “Kızınızın annesi ile yeniden evlenir misiniz?” sorusuna “Öğrendiğim bir şey varsa, o da asla, asla dememek. Ama artık biz öyle şeyleri geride bıraktık. Boşanalı 13 yıl oldu zaten. Hâlâ her gün görüşüyoruz, konuşuyoruz. Kızımız var. Hiçbir zaman iletişimimiz kesilmedi” yanıtını verdi.

‘Dizi miadını doldurdu’

Tamer Karadağlı, ‘Çocuklar Duymasın’da yıllarca canlandırdığı ‘Taş Fırın Haluk’ için şöyle konuştu: “İnsanlara bu kadar yakın gelmesinin nedeni; Türk erkeğinin alt benliği olması. Birçok kadın ‘Haluk’u ya kocasına ya da babasına benzetti. Ama artık miadını doldurdu.