Magazin Tamer Tıraşoğlu kimdir? Meryem Uzerli ile aşk mı yaşıyor?

Tamer Tıraşoğlu kimdir? Meryem Uzerli ile aşk mı yaşıyor?

Paylaş
Tamer Tıraşoğlu kimdir? Meryem Uzerli ile aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Tamer Tıraşoğlu, Instagram hesabından Meryem Uzerli ile olan fotoğrafını paylaştı. Meryem Uzerli paylaşılan fotoğrafa "kalp" emojisi bıraktı. Bu da ikilinin aşk yaşadığı dedikodularına neden olurken Tamer Tıraşoğlu hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Tamer Tıraşoğlu kimdir? Tıraşoğlu'nın Meryem Uzerli ile çekildiği bir fotoğrafa Uzerli'nin "kalp" bırakması bu soruyu gündeme getirdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TAMER TIRAŞOĞLU KİMDİR?

Tamer Tıraşoğlu, "Acil Servis" dizisinde "Berzan" karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncudur. Tamer Tıraşoğlu doğum tarihi 4 Şubat 1983’tür. "Ağır Roman" ve "Yeni Dünya" adlı dizisi projesinde rol aldıktan sonra 1,85 boyundaki oyuncu, kaliteli projelerde rol almayı tercih etmektedir.

1983 doğumlu olan Tamer Tıraşoğlu, Almanya topraklarında dünyaya gelmiştir. Çocukluk döneminin büyük kısmı yurt dışında geçtiğinden dolayı akıcı bir şekilde Almanca ve İngilizce konuşan oyuncu, mesleki alandaki eğitimini yurt dışında almıştır. Mesleki çalışmalarına yurt dışında başlayan Tamer Tıraşoğlu, çok sayıda yabancı projede rol almıştır.