Türkiye (Son Dakika) Tamir etmek için girdiği TIR'ın altında can verdi

Tamir etmek için girdiği TIR'ın altında can verdi

Paylaş
Tamir etmek için girdiği TIR'ın altında can verdi

Kırıkkale-Samsun Kara Yolu üzerindeki dinlenme alanına park ederek TIR'ın altına giren sürücü, lastik ile rot arasında kafasının sıkışması sonucu hayatını kaybetti

Olay, Kırıkkale-Samsun Kara Yolu'nun 30’uncu kilometresinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Mehmet Zeki Mede (55) 42 DJG 31 plakalı TIR'da oluşan arızayı gidermek için dinlenme alanına park etti. Aracın altına giren sürücü Mede'nin kafası, ön sağ lastik ile rot arasına sıkıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

TIR dinlenme alanındaki diğer sürücüler tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri sürücü Mede’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Daha sonra Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Mede’nin cesedi Balışeyh Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olayı gören sürücülerden Mahir Çaybaşı ise “Anahtarı aldı buraya yattı altına. O arada marşa bastığında direksiyon mu döndü, direksiyonu dönderip de mi girdiydi onu görmedik. Biz o arada ses gelince koştuk, yanlamaya kısılmış böyle. Çekemedik, ben de arabadan gittim kriko aldım, geldim. Zaten o arada da ambulans geldiydi. Ben krikoya vurdum, onlar da çekti” diye konuştu.

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri, dinlenme alanındaki olaya tanık olan diğer sürücülerin ifadesini aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA