Spor Taraftar Ümit Özat'a yumruk attı

Taraftar Ümit Özat'a yumruk attı

Paylaş
Taraftar Ümit Özat'a yumruk attı

Ankaragücü ve Manisaspor arasında oynanan Süper Lig maçında olay çıktı

Ankaragücülü taraftar sahaya atlayarak Ümit Özat'a yumruk attı Ümit Özat ise yere düşen taraftarı tekmeledi Polisler olaya müdahele etti ve maç durdu Ankaragücü'nün 43. dakikada attığı golden sonra yaşanan olayın ardından hakem Ümit Özat'a kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Ümit Özat'a saldırıp yumruk atan ve kırmızı kart görmesine sebep olan Ankaragücülü taraftarın kimliği belirlenirken, çok pişman olduğunu belirten taraftar DHA'ya konuştu. Muhammet Birşat Kahraman adlı ve 25 yaşındaki taraftarın ilk açıklaması "Hiç bir gruba bağlı değilim" oldu.

'DAYANAMADIM, SAHAYA ATLADIM'

Kahraman; yaptığı açıklamada; "Maçın başından itibaren tribünden Ümit Özat'a tepkiler vardı. Kendisi de sürekli taraftara dönüp tahrik edici gülümsemeler yaptı. O zaten bir gerginlik oluşturdu. 1-0 yenik durumdaydık. Sonra 1-1 oldu ve tribünlere dönerek elindekini fırlattı, hareketlerde bulundu. Ben de dayanamadım ve sahaya atladım ve O'na vurdum. Çok üzgünüm ama çok tahrik olmuştuk. Çok pişmanım bunu yapmamam gerekirdi. takıma zarar vermek istemedim" dedi.

Haberin Devamı