Spor 'Taraftarımız hak aramak için yürüdü'

'Taraftarımız hak aramak için yürüdü'

Paylaş
'Taraftarımız hak aramak için yürüdü'

Olaylı Fenerbahçe maçından sonra ilk kez Trabzon'a gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, havalimanında bir grup taraftar tarafından çiçeklerle karşılandı

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, havalimanında yaptığı açıklamada taraftarlarının haklarını aramak için Futbol Federasyonu binasına yürüdüğünü belirtirken şunları söyledi:

"Bu konuyla ilgili değerlendirilecek bir şey yok. Trabzonspor’un emeğini çalanlar çok yürüyüş yaptı İstanbul’da. Emeği çalınanların da yürüme zamanı geldiği için onlar da yürüyorlar. Onlar haklarını elbette ki arayacaklar. Bu takımın varlık sebebi onlar. Biz de yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Bir ufak ihtar olarak algılarsalar onu, bundan sonraki gelişecek olaylar için onlara daha faydalı olur diye düşüyorum."

"BAYRAMDAN SONRA HAREKETLENME YAŞAYACAĞIZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, görev geldikleri günden itibaren şike süreciyle ilgili çalışma halinde olduklarını vurgularken de şöyle konuştu:

"Biz geldikten sonraki şike olayındaki gelişmeleri herkes açık ve net bir şekilde görüyor. Yolun sonudur bu. Yolun sonunda da kararı haklı olan taraftan yana vermeye onlar da ikna olacaklar. Birçoğu da ikna olmuş vaziyette. UEFA’dan sonra FIFA’nın da olduğunu, orada da görüşmelerimizin olduğunu, takımlardan sonra ülkenin de çok zor durumda kalacağını defalarca söyledik. Bugün bayram bunları konuşmaya da gerek yok. Bayramdan sonra daha büyük hareketlenmeler yaşayacağız."

"TAKIMIMIZIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, takımınırn 20 günde 6 maç oynayacağının hatırlatılması üzerine de şöyle dedi:

"Takımın köklü değişim ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Biz hala değişimdeyiz. Değişim tamamlandıktan sonra yeniden yapılanmaya geçeceğiz. Ondan sonra özlenen Trabzonspor’u daha iyi seyredeceğiz. Geçen seneki kadroya 2-3 takviye yaptık onunla devam ediyoruz. Ama ona rağmen oyuncularımızdan memnunuz. Mevcut oyuncularımızın motivasyonunu yükseltip en yüksek verimi almaya çalışıyoruz. Zor şartlarda, olduğumuz yerden her ne kadar memnun olmasak da, kötü bir yerde değiliz. İnşallah daha iyi yerde olacağız."

"KADIKÖY FATİHİ TRABZON’A HOŞ GELDİN"

Açıklamasının ardından Havalimanı’ndan çıkmak isteyen Hacıosmanoğlu’nun çevresi taraftarlar tarafından sarıldı. "Kadıköy fatihi Trabzon’a hoş geldin" ve "Dik dur eğilme taraftar seninle" diye gösteri yapan taraftarlarına teşekkür eden Başkan Hacıosmanoğlu, "Desteklerinize layık olmaya çalışacağım" dedi.

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)

Haberin Devamı