Spor Taraftarlara 'salak' dedi

Taraftarlara 'salak' dedi

Paylaş
Taraftarlara 'salak' dedi

Fenerbahçe Ülker forması giyen ABD kökenli Gürcü vatandaşı Ricky Hickman, twitter'dan kendisine gelen mesajları 'aptal' yazarak cevapladı

Fenerbahçe Ülker'in yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı ABD asıllı oyun kurucu Ricky Hickman, twitter üzerinden yazdığı mesajlar ile bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Sarı-lacivertli ekibin Bayern Münih'i 86-93 mağlup ettiği mücadelede ortaya koyduğu performans ile bir hayli eleştirilen Hickman, taraftarların kendisine yolladığı eleştirel mesajlara neredeyse tek tek cevap verdi. Kendisini eleştiren taraftarlara genellikle "idiot" yani "aptal" diyerek cevap veren Gürcü oyuncu, bazı taraftarları ise basketbolu bilmemekle suçlayarak ağır cevaplar verdi. Deneyimli oyuncu ayrıca, kendisine yöneltilen "Sen de basketbolcu musun? Kendini büyük oyuncu mu sanıyorsun?" mesajına "İnan bana hala öyleyim" cevabını verdi.

Aynı Ricky Hickman, yine Fenerbahçe Ülker'in Barcelona ile oynadığı karşılaşmada ortaya koyduğu performans sebebiye salonu dolduran sarı-lacivertli taraftarlar tarafından yuhalanmış ve Obradovic ise oyuncusunun arkasında durarak taraftarın bu tutumunun doğru olmadığını söylemişti.

YANLIŞ ANLADI VE YİNE 'SALAK' DEDİ


Taraftarlar tarafından kendisine iletilen çoğu eleştiri mesajına aynı sertlikle cevap veren ve 'aptal' şeklinde yanıtlayan Hickman, kendisine destek olan bir taraftarın mesajını ise yanlış anlayınca ortaya ilginç bir diyalog çıktı.

Düzinelerce eleştiri mesajının ardından Fenerbahçe Ülkerli oyuncuya destek vermek isteyen bir taraftar, deneyimli oyuncuya "YANINDAYIZ RİCKY" yazılı bir mesaj gönderdi. Ancak Türkçesi yeterli olmadığı için bunu da ağır bir eleştiri olarak algılayan Ricky Hickman, söz konusu taraftara da 'idiot' yani 'salak' diye karşılık verdi.

Haberin Devamı