Spor Taraftarların "yağmur kardeşliği"

Taraftarların "yağmur kardeşliği"

Paylaş
Taraftarların "yağmur kardeşliği"

Akigoların, 3 yıl önce sağanak altında oynanan Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, ıslanmamaları için açık tribünden kapalı tribüne davet ettiği Antalyaspor taraftarları arasındaki dostluk sürüyor

Manisa’da 3 yıl önce sağanak altında oynanan Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, Akhisar Belediyespor taraftarlarının, ıslanmamaları için açık tribünden kapalı tribüne davet ettikleri Antalyaspor taraftarları arasındaki dostluk sürüyor.

Spor Toto Spor Lig’in 10. haftasında bugün Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Akhisar’da bir araya gelen taraftarlar, dostluk mesajı verdi.

Antalya’dan gelen taraftarları ilçelerinde ağırladıklarını belirten 1970 Akigolar Taraftar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu, "Bir yağmurlu havada gelen bu dostluk bundan sonrada devam edecektir. Biz bütün kulüplerimize bu şekilde davranmak ve hepsi ile kardeş kulüp olmak istiyoruz. Bize göre spor dostluk ve kardeşliği temsil etmelidir" dedi.

Akhisar Belediyesporlu taraftarların centilmenliği için teşekkür eden Antalyaspor tribün lideri Sebahattin Tosun da Akhisar Belediyespor taraftarları ile aralarında "yağmur kardeşliği" olduğunu söyledi.

Tosun, 3 yıl önceki karşılaşmada sağanakla başlayan bu kardeşliği sürdürmek istediklerini dile getirerek, "Bu dostluğu sürdürmek Antalyasporlu taraftarlar olarak bizim için bir gururdur. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, bizlere yağmurlu bir günde gösterdi.
Hepsine tekrar çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Aralık 2012’de sağanak altında oynanan Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, maçı kale arkasında üstü açık misafir takım tribününde izleyen Antalyalı taraftarları, ıslanmamaları için tezahüratla kapalı tribüne davet etmişti. Karşılaşma yağışın şiddetini daha da arttırması nedeniyle 16. dakikada tatil edilmişti.

AA

Haberin Devamı