Merkez Tarım  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı yapıldı

Tarım  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı yapıldı

Paylaş
Tarım  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı yapıldı

Tarım  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı yapıldı

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Karataş ilçesine kurulan, Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, Tarım Kredi Kooperatifleri Sera A.Ş Genel Müdürü Özgür Güven, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce faaliyete geçmesi için yapılan ve süreç içinde yapılması gereken çalışmaların detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, projenin tam olarak yaşama geçmesiyle, Adana'nın yanı sıra bölgedeki tarımsal üretim ve istihdamın önemli ölçüde ivme kazanacağını vurguladı. Projenin en verimli ve hızlı bir şekilde tamamlanıp, arzu edilen hedefe ulaşması yolundaki görüş ve önerilerin dile getirildiği toplantı, gelinen aşama ve yol haritası hakkında, Vali Mahmut Demirtaş ile OSB mütevelli heyeti üyelerine ayrıntılı bilgiler verilmesiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı