Magazin Tarkan'dan hamile eşine jest

Tarkan'dan hamile eşine jest

Paylaş
Tarkan'dan hamile eşine jest

Pınar Tevetoğlu, pizza aşerince hemen soluğu Etiler’deki bir mekanda alan Tarkan, hamile eşinin siparişini de hızlıca eve götürdü

Baba olacağını sosyal medyada paylaştığı bir videoyla duyuran Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nun üzerine titriyor. Sanatçı, önceki gece 4 aylık hamile olan eşi aşerince kendisini sokağa attı.

Tarkan, canı pizza ve risotto çeken eşi için geç saatlerde Tarabya'daki evinden kalkıp Etiler'deki bir mekana gitti. Siparişleri için yardımcısını göndermek yerine kendisi giden sanatçının, yemeklerin tuzsuz ve baharatsız olması için de talimat verdiği öğrenildi.


EŞİYLE BİRLİKTE KİLO ALDI


Siparişler hazır olur olmaz evinin yolunu tutan Tarkan, elinde torbalarla mekanın kapısında objektiflere yansıdı. Muhabirlerin beklediğini gören sanatçı, eşine siparişleri yetiştirmek için mekandan hızla ayrılmak istedi.

Gazetecilere selam vermekle yetinen Tarkan'ın son günlerde aldığı kilolar da dikkat çekti. Neşeli olduğu gözlenen Tarkan, apar topar hızla aracına atlayıp evinin yolunu tuttu. Sanatçının, aşeren eşi için seferber olması ise sevilen şarkısı 'Hüp'ün 'Kuş sütüyle beslerim seni' sözlerini akıllara getirdi.



Tarkan göbek yaptı


Yengeden Tarkan'a yasak


Magazin Turu: Tarkan'ın eşi bakın nerede doğum yapacak

Haberin Devamı