Magazin Tarkan hayranlarını coşturdu

Tarkan hayranlarını coşturdu

Paylaş
Tarkan hayranlarını coşturdu

Tarkan, Amerika turnesi öncesi ‘Darüşşafaka’ yararına Maslak’taki Volkwagen Arena’da sahneye çıktı. 6 bin kişiye konser verdi. Hayranlarına “Canlarım” diyerek seslenen sanatçı, “Tüm çabamız çocuklar ve sanat için” dedi

Megastar Tarkan, yeni yılın ilk konserini Volkswagen Arena’da verdi. Sanatçı, biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde 6 bin kişiye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Şarkılarını Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde kurulacak ‘Sanat Merkezi’ için söyleyen Megastar, “Umarım birlikte yarattığımız bu anlamlı projeyle ülkemiz gelecekte çok değerli sanatkârlar kazanacak. Bizim tüm çabamız çocuklar için, sanat için” sözleriyle büyük alkış aldı.

YENİ ALBÜM MÜJDESİ


Hayranlarını gece boyunca yerinde oturtmayan Tarkan, yeni albüm müjdesi de verdi. Gecenin sonuna doğru seyircilere seslenen Megastar, “Eski ve yeni şarkıları karışık söylüyorum ama sanmayın ki yeni albüm yolda değil. Üzerinde 3-4 yıldır çalıştığım bir pop albümü geliyor. İçim çok rahat. Sizlere layık olacak şarkılar yolda. Yolda derken uzak sanmayın. Yeni pop albümüm sıcaklar gelince çıkacak” dedi.

Haberin Devamı