Magazin Tarkan konserini yarıda kesti

Tarkan konserini yarıda kesti

Paylaş
Tarkan konserini yarıda kesti

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Tarkan, Trabzon konserini Diyarbakır'daki şehitler nedeniyle yarıda kesti

Fanta Gençlik Festivali’nin sekizinci durağı olan Trabzon’daki konser Karadeniz Teknik Üniversitesi Konser Alanı’nda düzenlendi. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konserde Manga, söylediği şarkılarla dinleyicileri coşturdu.

Haberin Devamı

Daha sonra sahneye çıkan Tarkan, iki parçasını seslendirdikten sonra verilen kısa aranın ardından tekrar sahneye dönerek, seyircilere gün boyu konser çalışması yapmasından dolayı Diyarbakır’da yaşanan terör saldırısından yeni haberdar olduğunu ve bunun büyük üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.

Seyircilere, "Dilerseniz bir şarkı daha söyleyip konsere son verebiliriz. Ya da şarkılarımızı onlar için söyleriz. Enerjimizi bu acıların sona ermesi için birleştirip şarkılarımızı söyleyebiliriz. Ben sizin kararınızı bekliyorum" dedi.

Bu sırada seyirciler de ’Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez’ slagonları attı. Tarkan, "Artık bu ülkede bu günlerin sona ermesini ve bu acılı haberlerin bir an önce bitmesini, birlik olmamızı istiyoruz. Ülkemizin bütünlüğü için dua ediyorum" diye konuştu. Tarkan daha sonra ’Uzun ince bir yoldayım’ isimli şarkıyı seslendirdikten sonra tekrar Trabzon’a geleceğinin sözünü vererek konseri bitirdi.

Haberin Devamı

Osman ŞİŞKO/ TRABZON,(DHA)