Magazin Tarkan yılbaşında TRT ekranında

Tarkan yılbaşında TRT ekranında

Paylaş
Tarkan yılbaşında TRT ekranında

Tarkan TRT'nin 'yılbaşı sürprizi' oldu... Sanatçı 9 yıl sonra 31 Aralık gecesi TRT ekranında olacak. Bir saat şarkı söyleyecek

Tarkan, yılbaşı gecesi için Türk Sanat müziği ağırlıklı olarak hazırladığı özel repertuvarıyla 1 saatlik konser verecek.

Ünlü sanatçının saat 23:00’ten sonra sevilen yorumuyla ekrana gelecek. Konser, yılbaşı gecesinin ‘özel sürprizi’ olacak.

Milliyet gazetesinden Emrah Akçaay’ın haberine göre, önceki gün Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda yapılan yedi saatlik çekimde Ahde Vefa’ albümündeki sanat müziği parçalarını seslendiren Megastar’a 35 kişilik orkestra eşlik etti.

Tarkan’ın kanaldan 600 bin TL ücret aldığı öğrenildi.


Tarkan'dan yeni albümle 15 şarkı geliyor

Megastar TARKAN,New York ve Los Angeles konserleri ile Amerika’da


Megastar Tarkan’ın, Amerika konserlerinin tarihleri belirlendi. Tarkan, SM Production organizasyonuyla 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta Manhattan Center Stüdyoları’nda bulunan Hammerstein konser salonunda, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde yer alan, The Novo by Microsoft’ta sahne alacak.


Megastar’ın sahne alacağı Hammerstein konser salonu ve The Novo by Microsoft, dünyaca ünlü sanatçıların konser verdiği, Amerika’nın en önemli sahnelerinden. Bryan Adams’ın “Unplugged” albümünü kaydına ve Britney Spears’ın New York’taki ilk solo konserine, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Alan Parsons, Azealia Banks gibi dünyaca ünlü birçok sanatçının performansına ev sahipliği yapan, Amerika’nın prestijli sahneleri, şimdi de Megastar Tarkan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Tarkan, konserlerinde dünyada ses getirmiş ve sevilen pop şarkılarını birçok farklı ülkeden sevenleriyle paylaşacak.

Haberin Devamı