Türkiye (Son Dakika) Tartıştığı babasını bıçakladı

Tartıştığı babasını bıçakladı

Paylaş
Tartıştığı babasını bıçakladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde anne ve babası ayrı yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki C.K., tartıştığı babası 45 yaşındaki Recep K.'yı bacağından ve kalçasından bıçakladı

Alipaşa Mahallesi Belediye Konutları’nda meydana gelen olayda, Tekirdağ’da yaşayan Recep K., 15 yıl önce ayrıldığı eşinden dünyaya gelen lise öğrencisi oğlu C.K ile görüşmek için Çorlu’ya geldi.

Alipaşa Mahallesi’nde buluşan baba ve oğul arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, C.K. cebinden çıkardığı çakı ile babası Recep K.’yı bacağından ve kalçasından yaralayıp kaçtı.

Aldığı darbelerle yere yığılan baba Recep K., apartman sakinlerinin çağırdığı ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Recep K., polisin uzun uğraşları sonucu oğlu C.K. tarafından bıçaklandığını söyledi.

Muhittin Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınan C.K., kendisi ve annesini terk eden babasıyla aralarında tartışma çıktığını, daha sonra sinirlenerek babasını bıçakladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN/DHA

Haberin Devamı