Türkiye (Son Dakika) Tartıştığı eşini cadde ortasında öldürdü

Tartıştığı eşini cadde ortasında öldürdü

Paylaş
Tartıştığı eşini cadde ortasında öldürdü

Ümraniye'de tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldüren koca, polis merkezine giderek teslim oldu. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

Sayısal loto bayi işleten Abdullah Canıbol eşi Feride Canıbol (31) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Dükkanın dışına çıkan Abdullah Canıbol, belinden ruhsatsız silahını çıkarıp eşine peş peşe ateş etmeye başladı. Abdullah Canıbol olayın ardından yaya olarak kaçarken göğsüne üç kurşun isabet eden eşi Feride Canıbol kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan diğer esnaflar dükkana geldiklerinde genç kadını kanlar içinde görünce hemen ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen üç çocuk annesi Feride Canıbol hayatını kaybetti.

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR


Eşini öldürdükten sonra yaya olarak kaçan Abdullah Canıbol ise kısa süre sonra Ümraniye Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Katil zanlısı kocanın yapılan ilk sorgulamasında "Eşinin kardeşine para verdiğini ancak geri alamadığı için tartıştıklarını" söylediği belirtildi. Polis merkezinden çıkarılarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen Abdullah Canıbol, gazetecilerin "Eşinizi neden öldürdünüz?" sorusuna "Tartışma" karşılığını verdi. "Pişman mısınız" şeklindeki soruya ise,"Son pişmanlık fayda etmiyor" diye yanıt verdi.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Feride Canıbol’un eşi tarafından öldürülmesi güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Abdullah Canıbol bir pastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde dükkandan dışarı çıkıp elindeki tabancayla eşine peş peşe üç el ateş ediyor. Ardından katil zanlısı koca yaya olarak olay yerinden uzaklaşıyor. Olay yeri inceleme ekipleri cinayetin işlendiği yerde detaylı bir çalışma yaparak delilleri toplarken, eşi tarafından öldürülen Feride Canıbol’un cansız bedeni tabuta konulup otopsi yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı