Spor 'Taşın altına elimi soktum'

'Taşın altına elimi soktum'

Paylaş
'Taşın altına elimi soktum'

Milli bilardocu Semih Saygıner, Türkiye Bilardo Federasyonu'nun yeni yönetiminin bilardo sporunu yaygınlaştırmak ve sevdirmek için çok şey yaptığını belirterek, "Ben de o taşın altına elimi soktum. Keyifli günler bizi bekliyor" dedi

Dünyaca ünlü bilardocu Semih Saygıner, Koç Holding’in Karabük Üniversitesi’nde düzenlediği Gençlik Festivali’ne katıldı. Saygıner, festival kapsamında Gökşen Mustafa Yücel Spor Salonu’nda gösteri sundu. Yaklaşık 2 bin öğrencinin izlediği gösteri büyük alkış aldı. Gösterinin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Saygıner, üniversiteli öğrencilerle bir araya gelmekten, onlara bilardoyu anlatmaktan ve eğlenceli taraflarını göstermekten çok memnun olduğunu söyledi. Bilardoya ilginin eskisi kadar olmasa da bir çıkışa başladığını ifade eden Saygıner, şöyle konuştu:

"Artık maçlarımızı televizyon yayınlayacak. Dolayısıyla eski popüleriteyi yakalayacağını düşünüyorum. Bilardoya 7 yıl ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başladım. Eskiden herkesin bilardo oynamaktan çok keyif aldığı, moda haline geldiği bir dönem yaşandı.

Başarılarla beraber tekrar o eski günleri göreceğiz. Bilardo Federasyonu’nun yeni yönetimi bilardo sporunu yaygınlaştırmak ve sevdirmek için çok şey yapıyor. Ben de o taşın altına elimi soktum. Keyifli günler bizi bekliyor."

Genç bilardoculara da tavsiyede bulunmayı unutmayan Saygıner, "Bu iş çok çalışmayı ve antrenman yaptırmayı gerektiriyor. Çalışmadan bir şey başarmak çok zor. Başarılı insanlar, eşek gibi çalışmış insanlardır. O yüzden çalışmak lazım" dedi.


Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı