Gündem Tatilciler isyanda: Kandırıldık

Tatilciler isyanda: Kandırıldık

Paylaş
Tatilciler isyanda: Kandırıldık

Ramazan Bayramı tatili için Antalya Kemer'e gelen tatilciler, rezervasyon yaptırdıkları otelin internette fotoğraflarını gördükleri otel olmadığını iddia etti. Tepki gösteren tatilcilerle, otel görevlileri tartıştı. Tatilcilerin bir kısmı parasını alarak otelden ayrıldı

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için, internetten rezervasyon yaptırarak İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dan Çamyuva Beldesi’ne gelen tatilcilerin hevesleri kursaklarında kaldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10643","10643","201308","10643-1.jpg");

30’a yakın tatilci, konaklamak istedikleri otele sabah 07.00 sıralarında geldi. Ancak internette fotoğraflarını görerek rezervasyon yaptıkları otel ile geldikleri otelin aynı olmadığını gören tatilciler, şaşkına döndü. Karşılarında muhatap da bulamayan tatilciler, resepsiyon görevlisinden mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Sonuç alamayan tatilcilerle otel personeli arasında zaman zaman gergin dakikalar yaşandı.

Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olası bir olaya karşı otelin kapısında bekledi. Yaşanan uzun tartışmaların ardından rezervasyonlarını iptal eden bazı tatilciler parasını alarak otelden ayrıldı. Otel yönetimi, rezervasyonlarını iptal eden diğer tatilcilere ise bayramdan sonra ödeme yapılacağını söyledi. Bunun üzerine otelden ayrılan tatilciler, ilçedeki başka otellere yerleşti.

Haberin Devamı

'İNTERNETTEKİ FOTOĞRAFLARLA ALAKASI YOK’

Eskişehir’den gelen tatilci Şükran Kahramaner, internet üzerinden bir tur firması aracılılığıyla 5 yıldızlı hizmet satın aldıklarını, ancak gördükleri durum karşısında şoka uğradıklarını söyledi. Kahramaner, internette 5 yıldızlı otel fotoğrafları olduğunu ancak karşılarında ise 2 yıldızlı bir otel durduğunu ifade etti.
Eskişehirli tatilcilerden Re’Sen Emekliler Derneği Başkanı Servet Kahramaner de sorunu bildirmek için Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü aradıklarını ancak kimseye ulaşamadıklarını söyledi.

’GÜYA HUZUR BULMAYA GELDİK’

İstanbul’dan eşi ve çocukları ile gelen Engin Karataş ise insanların tatil için biriktirdiği parayla mağdur olduğunu vurguladı. Karataş, "Bazı arkadaşlarımızın başka izin şansı yok. 3 günü sorundan, sıkıntıdan uzak geçirmek için tatile geldik. Bu zamanda böyle bir uygulama nerede görülmüş? Otelin durumu içler acısı, bizim durumumuz daha da içler acısı. Güya huzur bulmaya geldik" diye konuştu.

Saffet YENİGÜN/ KEMER (Antalya), (DHA)