Merkez Tatilciler Narven'de aşılarını olabilecek

Tatilciler Narven'de aşılarını olabilecek

Paylaş
Tatilciler Narven'de aşılarını olabilecek

Tatilciler Narven'de aşılarını olabilecek

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU'nun önemli turizm tesisi Narven Termal Kasaba, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile tesiste konaklayan misafirler için "Covid-19 Aşı Noktası" hizmetini hayata geçirdi.
Narven Termal Kasaba'da konaklayan misafirlerin tatilleri esnasında aşılarını olabilmeleri için Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapıldı. Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri 14.00-18.00 saatleri arasında Narven Termal Kasaba’da Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulacak Covid-19 Aşı Noktasında aşı olmak isteyen tatilciler için aşı uygulaması yapılacak.
Covid-19 Aşı Noktası hakkında bilgiler veren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, “Narven olarak bu süreçte iş yoğunlukları sebebiyle fırsat bulup aşılarını olamayan misafirlerimizin tatilleri esnasında tesisimizde aşılarını olabilmelerine yardımcı olmak ve ilimizde aşılama çalışmalarında görev yapan mobil ekiplere yeni bir aşılama noktası oluşturabilmek amacıyla görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Özellikle büyükşehirlerde aşı noktalarında sıra beklemek istemeyen misafirlerimizin tatilleri esnasında aşılarını olabilmeleri için Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak çalışmamızı hayata geçirdik. Bolu’da turizm tesisleri arasında şu anda sadece tesisimizde hizmet verecek aşı noktası çalışmamız ile ilgili bizlerle işbirliği yapan Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol hocamız başta olmak üzere bu vesileyle salgının başından bu yana özveri ile ailelerinden uzak bir şekilde görevlerini sürdüren çok değerli sağlık çalışanlarına ve devletimizin tüm kurumlarına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı