Yaşam Tavanı delip bilgisayarları çaldılar

Tavanı delip bilgisayarları çaldılar

Paylaş
Tavanı delip bilgisayarları çaldılar

Bursa'da bir iş yerinin çatısına tırmanan kişi veya kişiler, kesici aletlerle deldikleri tavandan girdikleri dükkandan 3 bilgisayarı çaldı

Bursa’da bir iş yerinin çatısına tırmanan kişi veya kişiler, kesici aletlerle deldikleri tavandan girdikleri mağazadaki 3 adet bilgisayarı çaldı. Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi Eski Tahıl Sokak’ta bulunan Ömer Yenişeker’e ait mutfak malzemeleri satış mağazasını soymak isteyen kişi veya kişiler, ilginç bir plan yaptı.

Haberin Devamı

İlk olarak yan taraftaki otoparkın duvarından tek katlı iş yerinin çatısına tırmanan zanlı veya zanlılar, kesici aletlerle ahşap malzeme ve kartonpiyerle kaplı tavanı deldi. Ardından iş yerine girerek 3 adet bilgisayarı çalan zanlılar, kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde dükkanı açan Yenişeker, tavanın delik olduğunu ve bilgisayarların çalındığını fark ederek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, gerekli çalışmanın ardından parmak izi incelemesi yaptı.

Bu arada aynı iş yerinden dün de bir adet bilgisayarın çalındığı öğrenildi. İş yeri sahibi Ömer Yenişeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim için bilgisayarlar önemli değil, tüm bilgilerim kayıtlıydı. En çok ona üzülüyorum" dedi. Soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

AA