Türkiye (Son Dakika) Tavşan diye kadın bisikletçiyi vurdu!

Tavşan diye kadın bisikletçiyi vurdu!

Paylaş
Tavşan diye kadın bisikletçiyi vurdu!

Avusturya'da, yarış öncesi antrenman yapan bisikletçi Christiane Koschier-Bitante, bir avcı tarafından tüfekle vuruldu. Gözaltına alınan avcı, 'Tavşan vurmak istemiştim' diye kendini savundu

Avusturya'nın İtalya sınırında, bisikletiyle yarış öncesi antrenman yapan 41 yaşındaki yarışçı Christiane Koschier-Bitante bir avcı tarafından vurularak yaralandı.

Amatör bisiklet takımı Fimap adına yarışan ve 1993 yılında Avusturya şampiyonu olan Koschier-Bitante, arkadaşlarıyla çıktığı antrenman sırasında ölümden döndü. Bir av tüfeğinden çıkan saçmalarla bacağı, kolu ve kalçasından yaralanan talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'ÇOK ŞANSLIYDIM, SAÇMALAR YA KAFAMA GELSEYDİ'

Hayati tehlikesi bulunmayan ve tedavisi süren Christiane Koschier-Bitante, olayla ilgili olarak İtalyan L'Arena gazetesine verdiği demeçte, "Her şey çok hızlı gelişti. Önce büyük bir gürültü duydum ve irkildim. Bisikletimin lastiğinin patladığını düşündüm. Fakat sonra acı içinde yere düştüm. Çok şanslıydım, saçmalar kafama ve boğazıma isabet edebilirdi. O zaman olay daha kötü sonuçlanabilirdi" dedi.

'TAVŞAN VURMAK İSTEMİŞTİM'


Koschier-Bitante'yi vuran ve polis tarafından gözaltına alınan avcı ise, "Tavşan vurmak istemiştim" diyerek kendini savundu.

HÜRRİYET

Haberin Devamı