Önceki Fotolar

Tavukla ilgili bu bilgimiz öyle yanlış ki!

Annelerimizden öğrendiğimiz bilgileri bizler de uyguluyoruz, özellikle mutfakla ilgili kuşaktan kuşağa ve kulaktan kulağa yayılan bilgileri kullanıyoruz. Peki bu bilgilerin hepsinin doğru olduğundan emin miyiz? Mutfakla ilgili yıllardır duyduğumuz ve artık bir efsane haline gelen bilgi uzmanlar tarafından yıkıldı...

31 Ocak 2019, Perşembe 09:55
A A
PİŞİRMEK YETERLİ

PİŞİRMEK YETERLİ

Ayrıca sıcaklık ile ölen bakteriler salmonella gibi hastalıkların önüne geçtiğinden önerilen sıcaklıkta tavuğu pişirmek yeterli oluyor. Yani pişmiş tavuk zaten bozulmamış olması durumunda zararlı bakteriler içermiyor ve güvenle tüketilebiliyor...

Sıradaki haber yükleniyor...