Tavuklu kağıt kebabı tarifi: Tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır?

Tavuk ve sebzenin eşsiz uyumu tavuklu kağıt kebabı tarifi ile bir araya geldi. Eğer siz de sevdiklerinize hazırlamak için tavuklu kağıt kebabı tarifi arıyor ya da tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır merak ediyorsanız "Tavuklu kağıt kebabı tarifi, tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba 14:55 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

Hem sağlıklı hem de lezzetli olan tavuklu kağıt kebabı tarifi, evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir tarif. Sevdiklerinize hazırlamak için tavuklu kağıt kebabı tarifi arıyor ya da tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır merak ediyorsanız "Tavuklu kağıt kebabı tarifi, tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.

Tavuklu kağıt kebabı tarifi

Tavuklu kağıt kebabı malzemeleri

  • 500 gram kuşbaşı tavuk eti
  • 1 su bardağı bezelye içi (Haşlanmış)
  • 1 büyük boy kabak (Küp küp doğranmış)
  • 4 mini patates (Enine ikiye bölünmüş)
  • 10 arpacık soğan 
  • 4 diş sarımsak 
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber, kekik

Tavuklu kağıt kebabı yapılışı

Tavuklu kağıt kebabı yapılışı

Salçaları, zeytinyağını, tuzu, karabiberi ve kekiği bir kasede karıştırın. Hazırladığınız sosu etlere ilave edin ve iyice karıştırın. Sebzeleri de ekleyip tüm malzemeyi karıştırın. Karışımı 4 eşit parçaya bölün ve yağlı kağıtlara paylaştırın. Üzerini kapatacak şekilde kenarlarından kıvırarak şeker paketi gibi hazırlayın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30 dakika pişirip sıcak servis yapın.

Bu Video
İlgini
Çekebilir
Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER Cennet çorbası tarifi: Cennet çorbası nasıl yapılır?