Siyaset TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanda corona virüs çıktı! Karantina iddiasına yanıt geldi
Paylaş
TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanda corona virüs çıktı! Karantina iddiasına yanıt geldi

TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanın corona virüs testi pozitif çıktı. TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Söz konusu personel cuma gününden bu yana işe gelmemektedir. Genel Sekreterliğin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değildir." denildi.

TBMM Başkanlığı'ndan, "TBMM ana binada corona karantinası" iddialarına ilişkin yapılan bilgilendirmede, "TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanın geçtiğimiz hafta corona virüs testi pozitif çıkmış ve söz konusu personel cuma gününden bu yana işe gelmemektedir. Ancak temas edenlerin de şüphe oluşturmaması açısından personel değişimi yapılmış, Genel Sekreterliğin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değildir." denildi.

Haberin Devamı

TBMM Başkanlığı, "TBMM ana binada corona karantinası" iddialarına ilişkin bilgilendirme yaptı.

TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanın geçen hafta corona virüs testinin pozitif çıktığı ve söz konusu personelin cuma gününden bu yana işe gelmediği vurgulanan bilgilendirmede, "Ancak temas edenlerin de şüphe oluşturmaması açısından personel değişimi yapılmış, Genel Sekreterliğin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değildir." ifadesi kullanıldı.