Ekonomi TCDD ve THY işbirliği protokolü imzalayacak

TCDD ve THY işbirliği protokolü imzalayacak

Paylaş
TCDD ve THY işbirliği protokolü imzalayacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Türk Hava Yolları (THY) hizmet kalitesini artırmak amacıyla yarın işbirligi protokolü imzalayacak

TCDD’den yapılan yazılı açıklamaya göre, TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ile THY Genel Müdürü Temel Kotil’in imza atacağı protokol kapsamında, YHT ve gar personelinin eğitimine yönelik, THY’nin ilgili birimleri ile ortak bir çalışma programı gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

YHT hosteslerine, "Yolcu İlişkileri", "Ekip Kaynak Yönetimi" ve "Protokol Kuralları" eğitimi verilecek. Her iki kurumun bilet satış sisteminde ortaklaşa bilet promosyonları düzenlenecek. THY’nin Miles&Smiles programı dahilinde yolcularına kazandırdığı mil puanları, TCDD’nin YHT ve anahat tren bilet alımlarında kullanılabilecek.

Özellikle THY’nin hizmet vermediği yerlerde ve TCDD hatları üzerinde olan yerleşim yerlerine ulaşımla ilgili yurtiçi ve yurtdışı uçak bağlantısı ile kombine taşıma koridorları belirlenecek. Bu koridorlarda seyahat eden kombine yolculara ekstra indirim paketleri tanımlanarak satışa sunulacak. Bilet satış sistemlerinin entegrasyonu sağlanarak gişe, acente, interaktif kanallarda her iki kurumun biletleri satılacak.

Haberin Devamı

AA