Türkiye (Son Dakika) Tecavüzcüden çıplak kaçış!

Tecavüzcüden çıplak kaçış!

Paylaş
Tecavüzcüden çıplak kaçış!

Bağcılar'da gece yarısı sokakta çıplak halde yardım isteyen genç kadının imdanına yoldan geçen araçtakiler yetişti

Bağcılar'daki olay pazartesi gecesi meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki S.K. ile arkadaş ortamında 35 yaşındaki Cengiz A. ile tanıştı. İkili, kısa sürede samimi oldu ve Cengiz A., S.K.’yı, arkadaşının evine davet etti. Teklifi kabul eden S.K., kuzeni N.K.(28)’yı da yanına alıp Cengiz A.’nın arkadaşı Cengiz Ö.'nün evine gittiler.

SİLAH ZORUYLA BİRLİKTE OLMAK İSTEMİŞ

S.K. ve kuzeni N.K.'nın iddialarına göre olaylar şöyle gelişti:

Haberin Devamı

Cengiz A., uyuşturucu madde kullandıktan sonra S.K. ile birlikte olmak istedi. Ancak genç kadın birlikte olmayı kabul etmedi. Bunun üzerine Cengiz A. silah tehtidiyle S.K.'ye tecavüz etti. Genç kadın, bunun üzerine bir yolunu bulup çırılçıplak evden kaçarak yoldan geçen bir aracı durdurdu ve Bağcılar Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Durumu polise anlatınca, genç kadının gösterdiği adrese polis ekipleri baskın düzenledi.

POLİSE SALDIRGAN KÖPEK ENGELİ

Çilingir yardımıyla evin kapısını açan polis ekibi, pitbull cinsi bir köpekle karşılaştı. Polis, saldırgan köpeği etkisiz hale getirerek içeriye girdi. Ancak Cengiz A., giriş kattaki dairenin penceresinden atlayarak kayıplara karıştı. Cengiz A.'nın arkadaşı Cengiz Ö. ise evde gözaltına alındı. Bu sırada, N.K.’nın polisin eve gelmesiyle son anda tecavüzden kurtulduğu öğrenildi. Polis ekipleri, baskın düzenlediği evde bir adet ruhsatsız tabanca, 3 kilo 900 gram esrar ve 210 uyuşturucu hap ele geçirdi.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan Cengiz Ö.'nün ifadesinden yola çıkan polis, Cengiz A.’nın kaldığı yeri tespit ederek önceki gün yakaladı. Cengiz A. ve Cengiz Ö. adliyeye sevk edildi. İki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada, Cengiz A.'nın silahla adam yaralama, gasp gibi suçlardan polis tarafından arandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İbrahim AKTÜRK - İSTANBUL/DHA