Spor 'Tek Bilek Tek Yürek' için toplandılar

'Tek Bilek Tek Yürek' için toplandılar

Paylaş
'Tek Bilek Tek Yürek' için toplandılar

Galatasaray Kulübü Futbol Akademisi altyapı takımları, "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyası kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı kulübünün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona, akademi antrenörleri ve tüm yaş kategorilerindeki altyapı takımların futbolcuları katıldı. Katılımcılar, kampanya kapsamında piyasaya sürülen "Tek Bilek Tek Yürek" yazılı sarı-kırmızılı bilekliklerle fotoğraf çektirdi.

Futbol akademisi antrenörlerinden Taner Alpak, Galatasaray ruhunu, öğrencilerine anlatmaya çalıştıklarını belirterek, "Sarı-kırmızılı camia, kampanya sayesinde birbirine daha sıkı bir şekilde kenetlenecektir" açıklamasında bulundu.

Antrenör Saffet Akyüz de bu kampanyayla Galatasaray’ı olması gerektiği yere taşımak için adım atıldığını kaydederek, "Galatasaray ruhunu yansıtmayı ve bu birlikteliği topluma yaymayı amaçlıyoruz. Bu birliktelik, umarım önümüzdeki yıllarda büyük başarılarla bezenir" ifadelerini kullandı.

16 Yaş Altı Futbol Takımı oyuncusu Ozan Kabak da sahada performanslarıyla, saha dışında ise bilekliklerle takıma destek olmayı sürdürdüklerini kaydetti.

AA

Haberin Devamı