Spor Tek gol 3 puan getirdi!

Tek gol 3 puan getirdi!

Paylaş
Tek gol 3 puan getirdi!

Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Torku Konyaspor'u Fernandao'nun 77. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti

Haberin Devamı



Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Torku Konyaspor'u Fernandao'nun 77. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 24 yapan ve maç fazlasıyla Beşiktaş'ın önünde liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe son 2 maçını da 1-0'lık skorla bitirdi. 3 maçtır galibiyete hasret kalan Konyaspor ise 16 puanda ve 7. sırada kaldı.

Stat: Ülker
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef (Dk. 46 Volkan Şen), Diego, Van Persie (Dk. 46 Nani), Alper Potuk (Dk. 66 Ozan Tufan), Fernandao
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur İnceman (Dk. 73 Sissoko), Traore (Dk. 83 Halil İbrahim Sönmez), Holmen, Meha, Ömer Şişmanoğlu (Dk. 73 Bajic)
Gol: Dk. 77 Fernandao (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 44 Mehmet Uslu (Torku Konyaspor), Dk. 72 Alves, Dk. 85 Fernandao (Fenerbahçe)

KISIR FUTBOL TARAFTARDAN TEPKİ ALDI

Karşılaşmanın ilk yarısının büyük bölümünde her iki ekip de hücumda etkisiz bir görüntü ortaya koydu. Fenerbahçe, Torku Konyaspor'un savunmada kapanmasıyla topu öne taşımakta zorlandı ve daha çok savunmanın göbeğindeki oyuncularla organize olmaya çalıştı. Ev sahibi ekipte bu bölümlerde topla en çok oynayan iki oyuncu Alves ile Kjaer oldu. Rakibin orta sahayı kalabalık tutmasıyla önde Diego'yu da istediği gibi kullanamayan Fenerbahçe, kanatlarda da Van Persie ve Alper Potuk'tan yeterince destek alamadı. Ev sahibi takımda ilk yarıda en çok gayretiyle ve savunmanın sağından hücuma çıkışlarıyla Gökhan Gönül dikkati çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar, hücuma çıkmakta zorlanan takımlarına zaman zaman tepki gösterdi ve ıslıkladı.


PEREIRA 2. YARIYA 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI


Karşılaşmaya Fernandao - Van Persie forvet hattıyla başlayan Pereira, ilk yarıda pozisyon zenginliği yaratamayınca 2. yarıya değişikliklerle başladı. Van Persie ve Josef de Souza oyundan çıkarken yerlerine Volkan Şen ve Nani girdiler. Bu değişiklikler de istenilen soncu verdi ve sarı lacivertli takım rakip kale önünde ilk yarıya oranla çok daha etkili oldu ve golü de buldu.

KOCAMAN, 910 GÜN SONRA

Sezona kötü başlayan Torku Konysapor sonradan toparlandı ve peş peşe galibiyetlerle üst sıralara tırmandı. Ancak Yeşil-Beyazlılar son iki maçtan sadece 1 puan çıkartabildi. Onların da tek amacı Kadıköy’den iyi bir sonuçla dönüp yeni bir çıkış yakalamak. Bu arada Fenerbahçe’nin eski teknik patronu olan ve şu anda Konya’nın başında bulunan Aykut Kocaman, tam 910 gün sonra Ülker Stadı’na çıkacak.

Haberin Devamı