Gündem TEKEL tasdiknamesi yeniden görüşülecek

TEKEL tasdiknamesi yeniden görüşülecek

Paylaş
TEKEL tasdiknamesi yeniden görüşülecek

TEKEL tasdiknamesi yeniden görüşülecek

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, " TEKEL işçilerine destek vererek eylem yaptıkları" iddiasıyla tasdiknameleri verildiği öne sürülen öğrencilerin okullarında kalmaları konusunda gayretleri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yıldız, Bahçelievler’de özel bir üniversitede katıldığı panel öncesi, DHA’nın sorularını yanıtladı. Konunun kendilerine resmi olarak dün intikal ettiğini açıklayan Yıldız, tasdikname verilen öğrencilerin velilerinin de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek kendisiyle görüştüklerini söyledi. "Bize gelen velilerin müracaatlarını değerlendireceğiz" diyen Yıldız, "Disiplin Kurulu konuyu yeniden değerlendirecek, görüşücek. Umuyoruz ki çocukların okulda kalma noktasında, zaten şu anki kararda da örgün öğretimde kalıyorlar. Okuldan atılma olayı yok. Kendi okullarında kalmaları konusunda bizim bir gayretimiz, çalışmamız var. Bunun kararını ben tek başına verecek değilim. Çocuklarımızın lehine onları kazanmaya yönelik, birer adım atılmasını istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

KAMERADAKİ DAYAKÇI ÖĞRETMEN

Yıldız, Fatih’te bir öğretmenin öğrencilerine tokat atarken çekilen görüntüleriyle ilgili olarak da inceleme başlatıldığını söyledi. Yıldız, "Bu tip görüntülerin olmasını istemiyoruz. Bunu eğitimciler olarak şiddetle kınıyoruz. Hele hele öğrencileri aydınlatması, yetiştirmesi gereken bir öğretmenin bunu yapması, bir okulda bu tip olayların olması gerçekten, bizi üzüyor" şeklinde konuştu.

Özgür ALTUNCU -Özgür ARSLAN /İSTANBUL,(DHA)