Tekirdağ Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, mazbatasını aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, mazbatasını aldı

Paylaş
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, mazbatasını aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, mazbatasını aldı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ikinci seçilen CHP'li Kadir Albayrak, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Tekirdağ Adliye Sarayı'nda gerçekleşen mazbata törenine milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, çok sayıda CHP'li ile vatandaşlar katıldı. İl Seçim Kurulu Başkanı Naci Ergin'in odasında gerçekleşen mazbata töreninde. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Kadir Albayrak, eşi Gülseren Albayrak ile beraber mazbatasını aldı. Albayrak, şunları söyledi:

"Yoğun bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. 2019-2024 dönemi için ben Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldum, partim tarafından gösterildim ve halkımızın taktiriyle de bu göreve ikinci defa getirilmiş bulunuyorum. Tabi bu seçimi gayet güzel ve huzurlu geçmesi için başta başkanlığınıza ve il seçim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir efor sarf ettiniz ve Türkiye'de uzamasına rağmen Tekirdağ'da kısa sürede büyükşehir mazbatası verildi. Sonuçlar girildi ve ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu dönemin özellikle 2019-2024 döneminin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci dönemi oluyor. Bu süre içerisinde de birinci dönemin ve atılan temellerin ikinci dönemde daha da yükseleceği ve Tekirdağ'a gayet samimiyetle söylüyorum, Trakya'nın merkezi, Türkiye'nin yıldızı, Balkanların merkezi ve dünya şehirleri ile yarışan büyükşehirler arasına girecektir. Ben tekrar teşekkür ediyorum bu mazbataya ve halkımızın güvenine layık olmaya çalışacağım."

Haberin Devamı