Gündem Namık Kemal Üniversitesi 26 akademik personel alıyor. İşte başvuru şartları…

Namık Kemal Üniversitesi 26 akademik personel alıyor. İşte başvuru şartları…

Paylaş
Namık Kemal Üniversitesi 26 akademik personel alıyor. İşte başvuru şartları…

Namık Kemal Üniversitesi 6 profesör, 15 doçent, 5 doktor öğretim üyesi alacak. Başvurular 5 Nisan’da sona erecek. İşte ilanın detayları…

Namık Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Çorlu Mühendislik Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Muratlı Meslek Yüksekokulu, Hukuk Fakültesi, ve Sağlık Yüksekokulu bölümlerine 26 akademik personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Haberin Devamı

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adayların Namık Kemal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına, Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ise ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Dr. öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adaylar, başvurdukları; bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, ekleyecekleri, özgeçmişini, yabancı dil sınav puanını gösterir belgeyi, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, doktora/tıpta uzmanlık belgesi Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinde yer alan puanlama kriterlerine göre hazırlanmış Akademik çalışmalarının puanlanmış listesini ve yayın listesini (4) takım dosya halinde vereceklerdir.

Haberin Devamı

Profesör ve doçent kadroları devamlı statüde olup, başvuruda bulunacak adayların başvuracakları bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişini, Yabancı Dil Sınav Puanını gösterir belgeyi, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik Başarı Belgesi, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinde yer alan puanlama kriterlerine göre hazırlanmış akademik çalışmalarının puanlanmış listesini ve yayın listesini (profesör adayları başlıca araştırma eserini belirtecek) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını profesör adayları (6) altı, doçent adayları (4) dört takım halinde vereceklerdir.

• Yabancı ülkelerden alınan doktora diploması ile unvanların Üniversitelerarası Kurul’ca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

• Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

• Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün olup; posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

• NKU. öğretim üyeliğine başvuracak adayların, özgeçmiş ve yayınlarını ve diğer akademik çalışmalarını puanlama formu formatına http://personel.nku.edu.tr adresinde yer alan Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinden ulaşılabilir.

Haberin Devamı