Bilim - Teknoloji Tekken, Wolfenstein ve The Evil Within çizgilerde yaşayacak
Paylaş
Tekken, Wolfenstein ve The Evil Within çizgilerde yaşayacak

Tekken, Wolfenstein ve The Evil Within çizgilerde yaşayacak Tekken, Wolfenstein ve The Evil Within şimdi de çizgi roman dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Titan Comics, üç oyununda yeni çizgi romanlarını duyurdu. Peki bu çizgi romanların konusu ne olacak?

Titan Comics, 3 oyun için 3 farklı çizgi roman yayınlayacak. Wolfenstein için yayınlanacak olan çizgi roman 1960’larda geçecek ve William J. Blazkowicz’in hikayesine odaklanacak.

Çizgi romanın senaryosu geçtiğimiz günlerde satışa sunulan The Colossus’ta yaşanan olayların öncesine odaklanacak.

Tekken için satışa sunulacak olan çizgi roman ise Blood Feud ismini taşıyacak. Blood Feud, tek bir çizgi roman gibi görünse de özünde 2 farklı hikayeyi işleyecek. Ana temada ise Tekken dövüşçülerinin, dış dünyadan gelen varlıklarla mücadelesi konu edinilecek.

Shinji Mikami imzalı The Evil Within’in çizgi roman uyarlamasında ise, ikinci oyundaki ana karakterimiz olan Dedektif Castellanos’un hikayesine odaklanılacak. Çizgi romanın ilk oyun ile ikinci oyunun arasında oluşan boşluğu doldurması planlanıyor.

Titan Comics, 3 çizgi romanı da eş zamanlı olarak 19 Aralık’ta satışa sunmayı planlıyor. 3 çizgi romanın da 17 dolarlık etikete sahip olacağı ve dijital olarak da satılacağı belirtilmekte.
Dip not olarak belirtelim. Muhtemelen 3 çizgi romanda da ilk etapta Türkçe dil desteği bulunmayacaktır. Belki bazı gönüllü çeviriciler, dijital kopyalarını Türkçeleştirebilirler.

Sony’nin çerçevesiz telefonu ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı