Gediz Tekno Gediz Festivalinde ürün ve tasarımlar sergilendi

Tekno Gediz Festivalinde ürün ve tasarımlar sergilendi

Paylaş
Tekno Gediz Festivalinde ürün ve tasarımlar sergilendi

Tekno Gediz Festivalinde ürün ve tasarımlar sergilendi

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, Gediz Kendin Yap Atölyesi öğrencilerinin yıl boyu hazırladıkları ürün ve tasarımlar Tekno Gediz Festivali'nde sergilendi.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2019 Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) kapsamında, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce TeknoGediz Kendin Yap Festivali düzenlendi. Festivale, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Kütahya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, İYİ Parti Gediz İlçe Başkanı Alper İrikara, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Genel Sekreter Cavit Cengiz, Gediz Organize Sanayi Bölge Müdürü Gökhan Değirmenci, Güneşler Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Gediz Ambalaj Sanayi Şirketi Genel Müdürü İsmail Hakkı Özdoğan, Zafer Kalkınma Ajansı Uzmanları, ilçedeki okul ve kurum yöneticileri katıldı.

2019 Ekim ayında başlayan proje ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında kurulan Gediz Kendin Yap Atölyesi'nin bu yıl hizmete açılarak öğrencilere hizmet vermeye başladığını belirten Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, "Proje faaliyetleri arasında yer alan bu festivalimizde de projemizin somut çıktıları arasında yer alan ana ürünlerin yanında atölyemizde eğitim alan öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı ürün ve tasarımlar sergilendi. Yapılan çalışmaların her biri çok değerli" dedi.

Sergide proje iştirakçilerine, proje ortaklarının temsilcilerine ve çalışmalarda emeği geçen öğrencilere Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)-

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı