Ekonomi Teknosa, dün dört mağaza birden açtı

Teknosa, dün dört mağaza birden açtı

Paylaş
Teknosa, dün dört mağaza birden açtı

Yılın ilk 9 ayında 18 milyon TL kâr, 2 milyar 413 milyon TL de ciro elde eden Teknosa, dün dört mağaza birden açtı. Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, “Liderliğimizi sürdüreceğiz” dedi

Murat GÜLDEREN / Posta

Sabancı Holding bünyesinde faliyet gösteren teknoloji perakendecisi Teknosa, dün aynı anda Vadistanbul, İstanbul Hilltown, İzmit 41 Burda ve Eskişehir Espark’ta mağaza açılışı yaptı. Şirketin böylelikle toplam mağaza sayısı 205’e yükseldi. Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, “Bu pazarda tarih kimlerin hancı kimlerin yolcu olduğunu gösterdi” diye konuştu.

BÜYÜMEYE DEVAM


Vadistanbul AVM’deki mağaza açılışında konuşan Köseoğlu, şirketin finansal sonuçlarına ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Teknosa’nın ilk 9 ayda 2 milyar 413 milyon TL ciro ve 18 milyon TL kâr elde ettiğini belirten Köseoğlu “Temmuz- Ağustos-Eylül döneminde 882 milyon liralık ciroya ulaşırken, 8.6 milyon lira kar elde ettik. Yüzde 26 büyüme seviyesini yakaladık” dedi.


ÜRÜNÜ BURADA İNCELE


Çoklu kanal stratejisine ciddi yatırımlar yaparak kesintisiz alışveriş deneyimi sunduklarına dikkat çeken Ata Köseoğlu şunları söyledi: “Müşterilerimizin mağazalarımıza geldiğinde de ürünleri yakından inceleyip, deneyimleyebileceği konseptler geliştiriyoruz. Ürün çeşitliliğini, hizmetleri ve deneyimi bir arada sunan tarzda mağazalarımızı artık daha çok göreceksiniz.” dedi.

Haberin Devamı