Antalya Teleferikle kuşbakışı manzara

Teleferikle kuşbakışı manzara

Paylaş
Teleferikle kuşbakışı manzara

Teleferikle kuşbakışı manzara

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TURİZM kenti Antalya'yı kuşbakışı görme imkanı veren Tünektepe Teleferik, zirveye turist taşımaya devam ediyor. Koronavirüs önlemleri nedeniyle 8 kişilik kabinlere dörder kişinin binerek zirveye çıktığı seyahat 17 dakika sürüyor.
Antalya'da yerli yabancı binlerce turisti 605 rakımlı Tünektepe'ye taşıyarak eşsiz Antalya manzarasının kapısını aralayan teleferik, sosyal mesafe kurallarına uygun çalışmaya devam ediyor. Pandemi önlemleri kapsamında 8 kişilik kabinlere dörder kişi alınıyor. Zirvede ve aşağıda her kabin her turun ardından dezenfekte ediliyor. Maskesiz binişlerin yasak olduğu kabinler, zirveye yolculuk sırasında da içindeki pencerelerden havalandırılıyor.
Hafta içi 10.00 ila 18.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 09.00 18.00 saatlerinde çalışan teleferik, yaz sezonunda binlerce tatilciyi zirveye taşıdı. Kimileri eşsiz manzaranın keyfini çaylarını yudumlarken çıkardı, kimileri de hatıra fotoğrafı çekerek gezilerini ölümsüzleştirdi.
Yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği zirveden, Antalya'yı kuş bakışı izlemek mümkün. Özellikle Rus, Alman ve İranlı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği zirve, manzarasıyla hayran bırakıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı