Bilim - Teknoloji Telefon mu? Bilgisayar mı?
Paylaş
Telefon mu? Bilgisayar mı?

Sharp'ın yeni mobil cihazı telefon kılıfına bürünmüş mini bir bilgisayar adeta. İşte yeni Sharp Lynx'in özellikleri ve en özel görselleri.

Sharp akıllı telefon pazarında Android ile etkin olmakta kararlı. Firmanın yeni akıllı telefonu Lynx SH-10B, istiridye kapaklı bir tasarıma sahip. Ancak o bildiğimiz cep telefonu tasarımlarından biraz farklı.

Haberin Devamı

Cihaz daha çok bir dizüstü bilgisayarı andırıyor. Üstelik tuşların dizilişi ve konumları bile bu tasarımın bir tesadüf değil bilinçli olduğunu kanıtlamaya yeterli. Sharp Lynx'in standartların üzerinde bir dokunmatik ekranı bulunuyor. 5 inç genişliğindeki bu ekran tam 960x480 piksel çözünürlük üretebiliyor. Kapasitif dokunmatik paneller ile kaplı olan ekranın geniş olması cihazın tuş takımına da art bir kullanım rahatlığı sağlıyor dolaylı olarak.

Telefonun üzerindeki tuşların boyutları gayet büyük ve tuş aralığı gayet iyi. Bu da cihazın kullanışlılığını üst düzeye taşıyor. Kesin olmamakla birlikte Android 1.6 işletim sistemine sahip olduğu belirtilen telefonun özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü mevcut. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı