Siyaset 'Telefonumu değil sözümü dinlesinler'
Paylaş
'Telefonumu değil sözümü dinlesinler'

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, telefon dinlemelerinde kendi adının da geçmesiyle ilgili, "Ben sözümü dinlemelerini istiyorum. Telefonumu dinlemesinler, sözümü dinlesinler" dedi

Ziyaretlerde bulunmak için geldiği Yalova’da, Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman’la cuma namazını Merkez Camisi’nde kılan Muharrem İnce, namaz çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Tonami Meydanı’nda Köprülü Kavşak Projesi kapsamında ağaçların kesilmesi nedeniyle Belediye Başkanı Salman ile aralarının açıldığı yönündeki söylemlerin gerçekçi olmadığını kaydeden İnce, TBMM’de ağaçların kesilmesiyle ilgili bir konuşma yapan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’u da eleştirdi.

İnce, "Müteahhitlikten artan zamanında milletvekilliğini hatırlayan bir arkadaş var. 4 sene sonra milletvekili olduğunu hatırlamış. Orada yalan yanlış konuşmalar yapmış mecliste. Ben sonradan izledim. Gerekli cevabı o ortamda vereceğim hiç merak etmeyin. O müteahhitlikten arta kalan zamanında milletvekilliği yapıyor, ona milletvekilliğini hatırlatacağım" dedi.

İnce, 2008 ve 2009 yıllarında telefonunun dinlendiğine yönelik çıkan haberlerle ilgili olarak da "Ben sözümü dinlemelerini istiyorum. Telefonumu dinlemesinler, sözümü dinlesinler" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise AK Partili Temel Coşkun’un eleştirileriyle ilgili, "Sayın Temel Coşkun doğruyu konuşmuyor. Yanıma geliyor başka bir şey anlatıyor, kapının arkasına çıkıyor, basına çıkıyor tam tersini söylüyor. İstikrarla ilgili Sayın Milletvekilinin bir sorunu var. Öncelikle partisi ve Yalova kamuoyu en kısa zamanda en güzel cevabı kendisine verecektir. Ondan benim en ufak şüphem yoktur" diye konuştu.

Süheyla GÖZDERELİLER / DHA