Türkiye (Son Dakika) Televizyonda kayıp diye aranan genç kız, defalarca cinsel istismara uğramış

Televizyonda kayıp diye aranan genç kız, defalarca cinsel istismara uğramış

Paylaş
Televizyonda kayıp diye aranan genç kız, defalarca cinsel istismara uğramış

Bir TV programında kayıp olarak aranan ve Antalya'da bulunan genç kız, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi. Genç kızın 5 kez cinsel istismara uğradığı, 3 kez de yaralama olayına karıştığı öğrenildi

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde koruma altındayken hakkında kayıp başvurusu yapılan kız çocuğu 17 yaşındaki C.Ş., Antalya'da bulundu.

HAKKINDA 37 KEZ İŞLEM YAPILMIŞ


C.Ş. hakkında, daha önce 21 kez kayıp, 7 kez yaralama, 5 kez cinsel istismar mağduru olmak üzere toplam 37 kez emniyette işlem yapıldığı belirtildi.


ANTALYA'DA BULUNDU


Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde koruma altındayken hakkında kayıp başvurusu yapılan C.Ş.'nin bulunması için yurt genelince çalışma başlatıldı. C.Ş.'nin Antalya'da olabileceği bilgisi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri kent genelinde inceleme başlattı.

Antalya 1'inci Çocuk Mahkemesi tarafından hakkında 'basit yaralama' suçundan yakalama kararı bulunan suça sürüklenen çocuk C.Ş., Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi'nde yakalandı. C.Ş., polisteki işlemlerinin ardından Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Haberin Devamı