Gündem TEM'de iki kaza

TEM'de iki kaza

Paylaş
TEM'de iki kaza

TEM'de iki kaza

İstanbul TEM Bağcılar mevkiinde kamyon ile çarpışan servis otobüsü devrildi. Kazada 10'dan fazla kişi yaralandı.

Kaza 07:00 sıralarında TEM Edirne istikameti Bağcılar mevkiinde meydana geldi. Kazada, 41 L 5575 plakalı kamyonla çarpışan 34 EC 1290 plakalı servis otobüsü devrildi. Kazada 10'dan fazla kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza sırasında otobüste bulunan bir yolcu içinde 20 yolcunun bulunduğu servis otobüsünün Ayazağa'dan Hadımköy'deki çuval fabrikasına gitmek üzere hareket ettiğini, kazanın meydana geldiği köprü altında yolcu almak üzereyken kamyonun kendilerine arkadan çarpması ile devrildiklerini söyledi.

Kendisinin de otobüsün camından çıktığını söyleyen yolcu, kaza anında neler olduğunu hatırlayamadığını söyledi. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol, trafik ekiplerinin müdahalesi ile yeniden açıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması bekleniyor.

09.20'DE İKİNCİ KAZA MESAJI GELDİ

İstanbul'da trafik akışının haritalı ve eşzamanlı takip edilebildiği Trafik Kontrol Merkezi'nin internet sitesi (tkm.ibb.gov.tr), bu sabah saat 09.20'de, TEM Tekstilkent-Mahmutbey yönünde yaralanmalı bir kaza daha meydana geldiğini online şekilde duyurdu. Uyarıda, ekiplerin olaya müdahale etmekte olduğu belirtildi.