Gündem Temizlikçiyi evde unutup Ankara'ya gitti!

Temizlikçiyi evde unutup Ankara'ya gitti!

Paylaş
Temizlikçiyi evde unutup Ankara'ya gitti!

Adana'da bir ev sahibi, içeride temizlik yapan kadının üzerine kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitti. Evde mahsur kalan kadını itfaiye kurtardı. İddiaya göre, dairenin sahibi, Melih Gökçek'in oğlu...

Adana'da, yanında çalıştığı ev sahibinin kendisini unutup üzerine kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitmesi üzerine mahsur kalan temizlikçi Sevda Tunç'u (31) polis ve itfaiye kurtardı.

Verilen ifadeye göre olay şöyle gelişti: Sevda Tunç arka odalardan birinde temizlik yaparken, ev sahibi içeride temizlikçinin olduğunu unutarak, kapıyı kilitleyip Ankara'ya gitti. Evde mahsur kaldığını anlayan genç kadın, polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansörlü merdiven uzatıp mahsur kalan kadını kurtarmak istedi. Ancak korktuğu için merdivenden inemeyeceğini söyleyen Tunç, evin kapısının çilingirle açılmasını istedi.

Bunun üzerine asansörlü merdivenle kadının bulunduğu kata çıkan bir polis memuru, kapıyı açtırmalarının mümkün olmadığını söyledi. Bir süre bekleyen kadın, daha sonra merdivenle aşağı indi. Çok korktuğunu söyleyen kadın, polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

GÖKÇEK'İN EVİNDE MAHSUR KALDI

Temizlik için geldiği sırada daireye kilitlenen Sevda Tunç'un mahsur kaldığı dairenin sahibinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek olduğu iddia edildi.

Akşam saatlerinde Ahmet Gökçek yaptığı açıklamada, Sevda Tunç’un mahsur kaldığı evin kayınvalidesi Sabriye Cerit’e ait olduğunu söyledi.

Ahmet Gökçek, 10 yıl önce Adanalı Cerit ailesinin kızı Hülya Gökçek ile evlendiğini, zaman zaman da Adana’daki akrabalarını ziyarete gittiklerini söyledi. Ahmet Gökçek, "Olayda geçen ev benim değil, kayınvalidem Sabriye Cerit’in evidir. Temizlikçi kadına telefon açılmış, evi temizlemesi istenmiş. Eve gelen temizlikçi de balkona çıktığında rüzgar nedeniyle balkon kapısı kilitlenmiş. Polisten yardım isteyince itfaiye ekipleri kurtarmış. Olayla ilgili ne benim ne de ailemin ilgisi yoktur" diye konuştu.

Haberin Devamı

Murat KİBRİTOĞLU / ADANA, (DHA)