Gündem TEOG il birincisi, hediyesini şehit bebeğine verdi

TEOG il birincisi, hediyesini şehit bebeğine verdi

Paylaş
TEOG il birincisi, hediyesini şehit bebeğine verdi

Niğde'de TEOG birincisi olan 13 yaşındaki Ayşe Beyza Kaya, okul yönetiminin ödülü çeyrek altını, Mardin'de terör saldırısında şehit düşen Jandarma Astsubay Yasin Tekin'in 40 günlük bebeğine verdi

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Mardin’in Savur ilçesinde 15 Nisan’da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Tekin’in 40 günlük bebeği Elsem Miray’ı ziyarete gittiklerini belirtti.

Haberin Devamı

TEOG Niğde birincisi Ayşe Beyza ve babası Aytekin Kaya ile birlikte şehit eşi Ülkiye Tekin’i evinde ziyaret ettiklerini bildiren Demir, "Niğde Kemal Aydoğan Ortaokulu öğrencisi Ayşe Beyza Kaya, okul yönetimince kendisine verilen çeyrek altını, Elsem Miray bebeğe hediye etmek istediğini söyledi.

Bu duyarlılığı bizi çok mutlu etti. Ailesine böylesine örnek bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Demir, Kaya’nın hediyesinin, anne Tekin’e duygulu anlar yaşattığını kaydetti.