Magazin Teoman: Homoseksüel olsaydım daha mı iyiydi?

Teoman: Homoseksüel olsaydım daha mı iyiydi?

Paylaş
Teoman: Homoseksüel olsaydım daha mı iyiydi?

Çapkınlıkları müzik kariyeriyle yarışan Teoman'ın, geçen günlerde çıkardığı anı kitabı 'Fasa Fiso'da bu yönüyle ilgili bir anekdota da yer verdiği ortaya çıktı

20'li yaşlarındayken annesinin çapkınlıklanndan dert yandığını belirtip, "Anneme ya homo olsaydım daha mı iyiydi" dedikten sonra hemen telaşlanıp, "Aman Allah korusun, cık cık" deyip tahtaya vurup konuyu bitirmişti" ifadelerine yer verdi. (Arif HÜR-Habertürk)

*Teoman'ın, çocuk Teoman’dan rock yıldızı Teoman’a uzanan yolculuğunu anlattığı Fasa Fiso adlı kitabı, 6 Nisan’da raflardaki yerini aldı.


DAHA SONRA BİR DE RÖPORTAJ SEÇKİSİ YAYINLAYACAK


Kitapta, çocuksu bir mesleğe hayatını vermiş bir kişinin hikâyelerinin bulunduğunu belirten Teoman, kitapla ilgili kendi yazdığı basın bülteninde şu ifadeleri kullandı:

“Kitabım Fasa Fiso bitip de, iş basın bülteni yazmaya gelince, bari birinci elden ben yazayım dedim bülteni. Fasa Fiso kitabını başta böyle tasarlamamıştım ben. Aslında, yirmi küsur yıllık röportaj arşivim ofisimizin duvarlarında boylu boyunca duruyordu ve ben bunlardan bir seçki yapıp yayınlamak istedim. Sonra aklıma geldi, yıllar boyunca bazı gazetelere, dergilere yazılar yazmıştım ara sıra, onları da bu kitaba ekleyeyim dedim. Sonrasındaysa iş çığırından çıktı, kendimi bu kitabı yazar buldum. Önceleri biraz hikâye ve bol röportaj seçkisi hayal etmişken, hikâyeler arttı, röportajlar kısaldı. (Bu röportaj seçkisini daha sonra ayrı bir kitap olarak yayımlayacağım.)


Teoman: Her gün pilates yapıyorum


Teoman’ın Fasa Fiso kitabı okuyucuyla buluşuyor

Haberin Devamı