Türkiye (Son Dakika) Terastan düşerek ölen kadın, "Kara Melek"miş

Terastan düşerek ölen kadın, "Kara Melek"miş

Paylaş
Terastan düşerek ölen kadın, "Kara Melek"miş

Marmaris'te iki katlı binanın terasından düşerek ölen kadının daha önce İzmir'de komşusunu öldürdüğü, kocasını da öldürttüğü iddia edilen ve kamuoyunda "Kara Melek" olarak tanınan Aysun Gürer olduğu belirtildi

Edinilen bilgiye göre, Tepe Mahallesi 59 Sokağı’ndaki iki katlı bir binanın teras katından gece saatlerinde düşerek yaşamını yitiren Gürer, Marmaris Eski Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Haberin Devamı

47 yaşında ölen kadının cenazesine, aralarında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın da bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Gürer’in 1998 yılında İzmir’de zengin dul komşusu Hafize Ünal’ı sevgilisinin yardımıyla öldürdüğü, kocası Mehmet Ali Gürer’in ise öldürülmesine azmettirdiği gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kamuoyunda "Kara Melek" olarak bilinen Gürer’in 2005 yılında "Şartla Salıverme ve Erteleme Yasası"ndan yararlanarak 7 sene kaldığı cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi. İki çocuk annesi olan ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Gürer’in ölüm nedenini araştıran polisin, intihar edebileceği ihtimali üzerinde durduğu bildirildi.

AA