Alışveriş - Moda Tercih edebileceğiniz 5 vegan kozmetik markası
Paylaş
Tercih edebileceğiniz 5 vegan kozmetik markası

Kozmetik alışverişinde marka seçimi yaparken markanızın hayvanlar üzerinde test yapıp yapmadığına ya da ürünlerinde direkt olarak hayvanlardan elde edilen içerik kullanıp kullanmadığına dikkat ediyor musunuz? Etmiyorsanız etmelisiniz. Çünkü; hayvanlara zarar vermeden kendinize bakmak da mümkün. Üstelik bir ürün vegan diye etkisiz ya da az etkili diye bir şey yok ya da ‘bu tarz ürünler çok pahalı’ diye düşünüyorsanız; öyle bir şey de yok. Listemize baktığınızda bunu fark edeceksiniz.

1- E.l.f Cosmetic

Haberin Devamı

E.l.f Cosmetic’i daha önce duymamış olabilirsiniz ama hem uygun fiyatlı hem vegan hem de bütün Watsons mağazalarından elde edebileceğiniz bir marka.

*E.L.F ürünlerinin fiyatı 30 TL'den başlıyor.

2- Eco Tools

Fırça seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken başka bir konu ise: Fırçanın kıllarının hayvan kılından olmaması. Üstelik bu markanın sadece fırçaları değil; sünger ve takma kirpikleri de mevcut. Gratis ve Trendyol’dan kolayca elde edebilirsiniz.

3- Farsali

Bu marka ülkemizde Instagram ve YouTube sayesinde popüler oldu. Çeşit çeşit serum ve bazlar üreten Farsaliye’de Sephora mağazalarından ulaşmanız mümkün.

*Bu serumların fiyatı 200 TL'den başlıyor.

4- Milk

Milk de Sephora’dan elde edebileceğiniz bir marka. Aydınlatıcı ve allık stickleriyle ünlü.

Haberin Devamı

5- Cake

Cake markası şimdilik Türkiye’de online satılıyor. Alanı ise çok çeşitli saç ve vücut ürünleri. Tamamen vegan ve bir Kanada markası.