Spor Terim-Tulun krizi

Terim-Tulun krizi

Paylaş
Terim-Tulun krizi

Cisse, Klose, Muntari, Kallström, Ronaldinho gibi isimlerle el sıkışan Bülent Tulun, Fatih Terim'i ikna edemeyince görevi bırakmak istediğini söyledi

Galatasaray'da tansiyon yükseliyor! Fatih Terim'in başta Bülent Tulun olmak üzere bazı yöneticilerin sorun yaşaması; Başkan Ünal Aysal’ın canını bir hayli sıkıyor.

Son olarak Newcastle United’ın gol makinesi Demba Ba yüzünden kriz çıktı. Sportif Koordinatör Bülent Tulun, Senegalli futbolcu ile Paris’te bir araya gelmiş ve el sıkışmıştı.

KRİZ DEMBA BA İLE PATLAK VERDİ

Tulun daha önce Cisse, Klose, Muntari, Kallström, Ronaldinho gibi isimlerle anlaşmış ancak Terim’e beğendirememişti. Florya’da zirve yapılacak Fatih Terim’in takıma çok büyük bir güç katmamasına rağmen 2.9 milyon Euro garanti paraya oynayan Riera’nın altında 2.5 milyon Euro garanti para isteyen Demba Ba’ya “pahalı” demesi, yöneticiler arasında krizin devam ettiğini de bir anlamda gözler önüne serdi.

Ünal Aysal’ın futbol şubesi ile yönetim içindeki bazı isimlerin, özellikle Bülent Tulun’un karşı karşıya kalmasından duyduğu rahatsızlığı, önümüzdeki günlerde yapacağı Florya ziyaretinde dile getireceği belirtildi.

AYSAL: SORUNU ÇÖZECEĞİM

Bülent Tulun, Demba Ba’nın transferinde oyuncuyla yıllık 2.5 milyon Euro, Newcastle United’la da 8 milyon Euro'ya anlaşmaya varmıştı.

Ancak Terim’in yıldız oyuncuyu istememesi üzerine Tulun’un, Ünal Aysal’a gidip, “Ben bırakmak istiyorum. Galatasaray’a zarar veriyormuşum gibi gösteriliyorum. Bu şartlar altında çalışamam. Beni bırakın” dediği; Başkan’ın da, “Bu sorunu mutlaka çözeceğim. Seni bir yere bırakmıyorum. Merak etme” cevabını verdiği iddia edildi

Haberin Devamı