Spor 'Terim'den tavsiye almam'

'Terim'den tavsiye almam'

Paylaş
'Terim'den tavsiye almam'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal Galatasaray ile oynayacaları TFF Süper Kupa maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Kayseri Kadir Has Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da şu ifadeleri kullandı;

"Güzel bir kentte birlikteyiz. Futbolunu güzel olacağı, sıcak bir akşam yaşayacağız. Öncelikle centilmenliğin hakim olduğu güzel bir maç geçmesin diliyorum. Biz de buraya gelirken iki resmi müsabaka oynadık. Sert bir karşılaşma yaşadık. Oyuncularımın performansı gittikçe daha artacak. Fenerbahçe olarak oyunun kalitesi ile birlikte yarın akşam güzel bir gece olacağını düşünüyoruz. Oyuncularımızın performansının gelişmesi açısından ligin başlangıcı öncesinde güzel bir fırsat olacak. Futbol adına doğru mesajların verileceği güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum.

"Bu tür maçlara çok alışığız. Ben yaklaşık 13 yıldır bu karşılaşmaların içindeyim çok farklı olacağını düşünmüyorum.

"Elimizde bir kadro var ve bu kadro ile yaptığımız çalışmalar var. Onun takımı bunun takımı yerine bu takım nasıl yüksek performans verir bunu çalışıyoruz."
"Hazırlık maçlarında farklı oyuncular oynattık Şu anda elimizdeki kadrodan 6 yabancı sahada olacak diğer oyuncularımızın 7 tanesi A Milli Takım oyuncusu her oyuncunun aynı performansta oynayacağını düşünüyorum. Bugün sonuç için buraya geldik. Tutarlı olmak lazım önce sonuç diyorum.

Kura sonucu çok sıcak bir gelişme. Arsenal bilinmeyen bir takım değil. Tanıdığımız oyunculardan kurulu bir ekip. Sadece rakibi değil, kendi takımızdaki oyuncuları da maça göre hazırlamalısınız."

“Kuralar çekileli 2 gün oldu. Arsenal bilinmeyen bir takım değil. Çok rahat takip edilecek bir takım. Tanıdığımız bir takım. Dışarıdan görüldüğü üzere takımımızdaki oyunculara bakarak çalışmalarımızı yapacağız. Arsenal maçı için Fatih Terim'den tavsiye alacağımı sanmıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı