Spor Terim'i çıldırtan 'korsan gazeteci' konuştu

Terim'i çıldırtan 'korsan gazeteci' konuştu

Paylaş
Terim'i çıldırtan 'korsan gazeteci' konuştu

Spor Toto Süper Lig'de 1-1 berabere biten Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçından sonra basın toplantısı sırasında yaşanan bir olay Terim'in tepkisine neden oldu

Mersin İdmanyurdu maçından sonra yapılan toplantıda gazeteciler arasında bulunan bir kişi Fatih Terim'e, soru sormak istedi. Terim de kendisine "Hangi gazetedensiniz" sorusunu yöneltti. Adı öğrenilemeyen kişinin herhangi bir gazeteden olmadığını söylemesi üzerine Terim, basın mensuplarına, "Biz size kendimizi teslim ediyoruz. Basın olmayan kişiye bana soru sordurtuyorsunuz. Böyle bir şey nasıl olabilir. Yoldan geçen biri gelip burada bana soru mu soruyor. Eğer böyle olursa bir daha basın toplantısına da gelmem. Böyle bir şey var mı" diye tepki gösterdi. Sinirli bir şekilde ayağa kalkan Fatih Terim, yapacağı açıklamalar için orada bulunan basın mensuplarına doğru, "Onu çekmeyin bunu çekin" dedikten sonra toplantı odasını terk etti.

Haberin Devamı

Açıklama yapan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in tepkisi üzerine basın toplantısının yapıldığı salonu terkederek stat dışına çıkan şık giyimli genç, kısa süre sonra da amatör bir kameramana konuştu. Adını vermeyen genç, kameraya şu sözleri söyledikten sonra statyumun önünden uzaklaştı:

"KOCAMAN’A DA SORU SORMUŞTUM, KÖTÜ NİYETİM YOKTU"

"İleride gazeteci olmak istiyordum. Bu nedenle heyecanımı yenmek için bir soru sormak istiyordum. (Engin Baydar’ın cezasının bitmesi, Yekta’nın yükselen form grafiği, Melo’nun sakatlıktan çıkmasıyla ileride kadro şekillenmesi nasıl olacak) diye soru soracaktım. Kesinlikle kötü bir niyetim yoktu. Geçen sezon da yine Mersin’de Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’a da soru sormuştum."

Haberin Devamı

TERİM KIZMIŞTI

Pazar günkü toplantıda gazeteciler arasına karışan bir kişi, Fatih Terim’e, soru sormak istemişti. Terim ise gence, (Hangi gazetedensiniz) sorusunu yöneltmişti. Adı öğrenilemeyen kişi, herhangi bir gazeteden olmadığını söylemesi üzerine Fatih Terim, basın mensuplarına, "Biz size kendimizi teslim ediyoruz. Basın olmayan kişiye bana soru sordurtuyorsunuz. Böyle bir şey nasıl olabilir. Yoldan geçen biri gelip burada bana soru mu soruyor. Eğer böyle olursa bir daha basın toplantısına da gelmem. Böyle bir şey var mı?" diye tepki gösterip salonu terketmişti.

DHA